<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1513927631981990&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering av ingeniører og IT-teknologer.

Styrk bedriftens renommé som arbeidsgiver ved hjelp av employer branding.

Siste innlegg

For å nå de beste ingeniør-kandidatene må du kjenne målgruppen - det gjør vi i TU Jobb

Er du en av de avdelingslederne som stadig får lite relevante kandidater inn i søkerbunken din? Dette er en kjent problemstilling i rekrutteringsprosesser som du selv kan jobbe med og forbedre.

Kjenner du målgruppen og drømmekandidaten du vil ha i søkerbunken godt, vil du ha en stor fordel ved å omsette dette inn i rekrutteringsprosessen. Det er noe vi i TU Jobb har lang erfaring med og god kjennskap til.

 

Bilder blogg-3

 

Vi kjenner din drømmekandidat

Er det noe vi virkelig er stolte av her på huset så er det vår lange erfaring, som har gitt oss en unik innsikt i målgruppene innenfor teknologi og ingeniør-bransjen.

Ved hjelp av denne innsikten vet vi akkurat hvordan vi skal hjelpe deg med å synliggjøre din bedrift som en attraktiv arbeidsgiver gjennom employer branding. Vi har i tillegg god erfaring med hvordan vi når ut til din ønskekandidat i de riktige kanalene og hvordan kommunikasjonen treffer og faller i smak. 

 

Les gjerne også 5 grunner til at employer branding er avgjørende for din rekruttering.

 

Jakten på de passive jobbsøkerne

Vi vet at det kan være utfordrende å komme i kontakt med kandidaten i dagens jobbmarkedet. Dette skyldes at ingeniører flest er tilfreds i jobben de allerede har.

Dette betyr ikke at det ikke er mulig å få noen til å bytte jobb. Du må bare vite hvordan du skal fange oppmerksomheten deres, snakke til dem og ha innsikt i hva som skal til for at de flytter på seg. Det er her vi i TU Jobb kan bidra, vi hjelper deg i jakten på de passive jobbsøkerne.

Vi vet nemlig hvor disse passive jobbsøkerne befinner seg på nett, hvilke fagstoff og saker de har interesse for og hvordan vi når ut til de. Med denne innsikten kan vi distribuere din(e) stillingsannonse(r) der den faktisk treffer. Dette øker potensialet for at du får nettopp din ønskede kandidat i søkerbunken din.

 

Hørtes dette interessant ut? Les mer om hvordan vi når de passive jobbsøkerne gjennom bruk av vårt nettverk her.

 

Vårt nettverk 

Vårt nettverk av teknologinettsteder, med TU.no og Digi.no i spissen, dekker bransjene: bygg og anlegg, IT, samferdsel og infrastruktur, telekommunikasjon, teknologi og ingeniører – for å nevne noen. En fellesnevner for alle våre nettsider er at de som besøker oss er i faglig lesemodus og dermed også mottakelig for jobbrelatert innhold. I tillegg mener vi at de nærmest forventer å finne relevante karriereannonser på nettstedet de besøker. 

Det er her rådgiverne i TU Jobb kommer inn, med innsikt og kunnskap om dine målgrupper, og hjelper deg med å utforme og spre din stillingsannonse på den rette teknologisiden. På denne måten sikrer vi at dine utlysninger treffer der de skal treffe, og øker sjansen for at den rette kompetansen havner i søkerbunken din.

 

Les også: 5 fordeler med å bruke TU Jobb i rekrutteringsprosessen.

 

Våre tjenester

Våre tjenester har som hovedmål å styrke din bedrifts renommé som arbeidsgiver, samtidig som du skal tiltrekke deg de rette kandidatene. Ved hjelp av våre dyktige medarbeidere og digitale løsninger både produserer og publiserer vi annonsene dine til de riktige menneskene på egne nettsteder og i sosiale medier. 

Vil du lese en mer utfyllende artikkel om våre tjenester kan du trykke her. 

Vi ønsker å bruke vår innsikt og kjennskap til å hjelpe deg i jakten på nye ingeniører.  Dersom du ønsker en uforpliktende, og gratis, rådgivningstime kan du trykke på banneret under. Vi gleder oss til å prate med deg!

 

New call-to-action

 

Karin Lima

Direktør TU Jobb, Teknisk Ukeblads stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere og andre informasjonsteknologer. Utdannet ingeniør med lang fartstid innen teknologi, markedsføring og reklame. Har jobbet i selskaper som Finn.no, Schibsted Classified Media og McCann.

Relaterte innlegg

Intervju: Bør du ansette mennesker eller roboter? Dette mener Telia Norge, Bouvet og ATEA

Av | on 08, jan 2020 |   For IT-sjefen For HR-ansvarlig

Det er delte meninger om hvorvidt roboter i fremtiden kommer til å overta mange av dagens arbeidsoppgaver eller ikke. Les mer ›

Intervju: – Lønnsomhet skjer når vi rekrutterer riktige mennesker til jobben

Av | on 18, des 2019 |   Employer branding For HR-ansvarlig

Employer branding er en essensiell strategi i et selskaps rekrutteringsprosess. Vi har snakket med to av selskapene som kapret en plass på Universumlisten over de mest attraktive arbeidsplassene for i [...] Les mer ›

Intervju: Hvilke kvaliteter bør du se etter i morgendagens IT-kandidater? New Tech Lab DNB og EVRY gir deg svaret

Av | on 12, des 2019 |   For IT-sjefen

Det er stor kamp om de beste hodene innenfor IT, men hva er det egentlig som avgjør hvilke kandidater som kan hjelpe din bedrift inn i fremtiden?  Vi har snakket med Direktør for New Tech Lab i DNB og [...] Les mer ›

Abonnér på oppdateringer fra bloggen

Abonner på bloggen her

employer branding CTA forside
Hva TUJobb kan gjøre for deg

Abonnér på oppdateringer fra bloggen