<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1513927631981990&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering av ingeniører og IT-teknologer.

Styrk bedriftens renommé som arbeidsgiver ved hjelp av employer branding.

Siste innlegg

Disse tjenestene tilbyr TU Jobb

Fra enkel stillingsannonse til helhetlig merkevarebygging av din bedrift som arbeidsgiver. TU Jobb hjelper deg å finne potensielle ingeniør- og IT-kandidater.

Slik velger du riktig kanal for rekruttering av ingeniører

TU Jobb er Teknisk Ukeblad Medias stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere  og andre informasjonsteknologer. Vi hjelper deg med å styrke din bedrifts renomme som arbeidsgiver —  employer branding — og dermed tiltrekke de rette kandidatene.

Ved hjelp av våre dyktige medarbeidere og digitale løsninger, lager og målretter vi annonsene dine til potensielle kandidater på egne nettsteder og i sosiale medier.

På våre nettsteder når du kandidater innen blant annet disse bransjene:

  • TU.no: Bygg og anlegg, energi, miljø, arealplanlegging og industri.
  • Digi: IT-utvikling og drift, systemarkitektur, sikkerhet og Business Intelligence.
  • Veier24: Samferdsel og infrastruktur.
  • InsideTelecom: Telekommunikasjon.
  • TU Jobb: Alle over og flere.

Stillingsannonse på TU Jobb

Dette annonseproduktet sikrer deg ikke bare synlighet blant de aktive jobbsøkerne som er innom stillingportalen TU Jobb, men også blant lesere av vårt redaksjonelle teknologinettverk i TU, Digi, Veier24 og Inside Telecom. Tilbudet inkluderer annonsesynlighet via tekstlenker under relevante artikler, slik at også passive kandidater undersøker ditt karrieretilbud. Disse lenkene utformes og plasseres for å sikre synlighet for nettopp din målgruppe.

Profilerte stillingsannonser 

Ingeniører og IT-folk er i faglig lesemodus når de besøker våre nettsteder, og forventer å finne relevante karriereannonser på «sitt» nettsted. For ekstra synlighet i en gitt periode kan annonsen profileres i det vi kaller «jobbkarusellen» på våre nettsteder. På Digi snurrer IT-relaterte stillingsannonser i disse karusellene, på TU Bygg viser vi fram bygg- og eiendomsrelaterte stillinger, og stillinger innen vei- og anleggsbransjen på Veier24. Jobbkarusellene har fast plassering på nettstedene.

Annonser i sosiale medier 

Alle kandidater er ikke nødvendigvis på aktiv leting etter ny jobb. Derfor tilbyr vi en utvidet sosial pakke, bestående av basisannonse på TU Jobb og annonse i sosiale medier. Du kan altså utvide profileringen av stillingsannonsen til også å gjelde Facebook, og dermed skape en helhetlig løsning som treffer målgruppen i flere modus.

Frame 7

Vi hjelper deg med å utforme en annonse som tar tak i det som er viktigst å formidle til de relevante kandidatene, og linker denne til din basisannonse på TU Jobb. Det unike ved å benytte TU Jobb til distribusjon, er at vi kan benytte data som Facebook har samlet om leserne av våre lesere, til å skreddersy en kampanje mot en helt spesifikk målgruppe — for eksempel en Facebook-annonse som når de byggingeniørene som leser TU Bygg og tidligere har sett på byggannonser på TU Jobb.


Bannerannonser på nettstedene

Med dagens lave arbeidsledighet blant erfarne ingeniører og IT-teknologer, vet vi at det er utfordrende å få respons fra passive kandidater. For å sikre respons og enda mer synlighet, kan vi i TU Jobb utforme og/ eller synliggjøre en tilhørende bannerannonse på relevant nettsted. Bannerne selges visningsbasert på desktop og/ eller mobilflater. Ved lenking mot basisannonse på TU Jobb og en tilhørende Facebook-annonse, er en middels kampanje på plass.

Employer branding

Våre produkter for arbeidsgiverprofilering kan være med på å bygge opp og styrke ditt selskaps renomme. Med utgangspunkt i hva som gjør nettopp din bedrift til en attraktiv arbeidsplass, utarbeider våre skribenter i Delta V annonser og kommersielle artikler som distribueres i relevante kanaler.

Det vi kaller Native Stilling, er en stillingsannonse skrevet som en innholdsartikkel med et klart mål om å tiltrekke jobbsøkere via artikkeltekst og sende dem videre via lenker. Teksten til Native Stilling vil være lettere enn en vanlig Native Ad (innholdsmarkedsføringsartikkel) og ligge på rundt 4000 tegn. Samtidig vil den være mer spisset og direkte på stillingsteksten. Les mer om Native stilling her.

 

Kontakt oss for gratis rådgivning

Karin Lima

Direktør TU Jobb, Teknisk Ukeblads stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere og andre informasjonsteknologer. Utdannet ingeniør med lang fartstid innen teknologi, markedsføring og reklame. Har jobbet i selskaper som Finn.no, Schibsted Classified Media og McCann.

Relaterte innlegg

Intervju: Hvilke kvaliteter bør du se etter i morgendagens IT-kandidater? New Tech Lab DNB og EVRY gir deg svaret

Av | on 18, sep 2019 |   Rekruttering av IT kompetanse

Les mer ›

5 grunner til at employer branding er avgjørende for din rekruttering

Av | on 20, aug 2019 |   Rekrutteringstips Employer branding Effektiv rekruttering

Employer brand er noe enhver bedrift har, så spørsmålet er: Hvordan bruker du det til din fordel? Her er 5 måter employer branding kan styrke din rekrutteringsstrategi. Les mer ›

Slik bruker du nisjenettsteder i jakten på høy fagkompetanse

Av | on 15, aug 2019 |   Rekruttering i nisjekanaler

Kjenner du deg igjen i begrepet “stor søkerbunke med irrelevante søkere”? Hvis du skal nå de beste kandidatene med relevant bakgrunn må du nå de der de er. Les mer ›

640x350_2

Abonnér på oppdateringer fra bloggen

Abonner på bloggen her

employer branding CTA forside
Hva TUJobb kan gjøre for deg

Abonnér på oppdateringer fra bloggen