<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1513927631981990&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering av ingeniører og IT-teknologer.

Styrk bedriftens renommé som arbeidsgiver ved hjelp av employer branding.

Siste innlegg

5 fordeler med å bruke TU Jobb i rekrutteringsprosessen

I et marked med lav arbeidsledighet, kan det ofte være utfordrende å kjempe om de beste kandidatene. Heldigvis går det an å skaffe seg noen fortrinn inn i denne kampen.

Disse 5 punktene oppsummerer de viktigste fordelene TU Jobb kan gi deg om du benytter oss i din søken etter riktige og relevante Ingeniør og IT-kandidater.

5 fordeler med å bruke TU Jobb i rekrutteringsprosessen


1. Erfaring og kompetanse 

Vi er stolte av vår kompetanse og lange erfaring som gir oss grunnlag til å kunne si at vi virkelig kjenner de du vil ha i din søkerbunke. Rådgiverne i TU Jobb sitter på innsikt og kunnskap om dine målgrupper i teknologibransjen, hvordan du kan synliggjøre din bedrift som attraktiv arbeidsgiver og hvordan du når de rette kandidatene i riktig kanal. 

I tillegg har vi et eget innholdsbyrå på huset, Delta V, som består av skribenter som er spesialiserte i å formulere kommersielle artikkeltekster med budskap som treffer rett målgruppe.

 

2. Vårt redaksjonelle nettverk – dine fordeler

Fordelen med å bruke vår jobbportal og tilhørende stillingstjenester er at de du ønsker å nå bruker vårt nettverk av redaksjonelle teknologisider. Dette kan øke relevansen på de kandidatene du får inn. Vi ser at det gjerne går i kvalitet fremfor kvantitet. Hvilket som igjen bidrar til at du slipper store bunker med irrelevante søkere, og ta deg et steg nærmere bunken med fagkompetansen bedriften din trenger.

 

Vårt nettverk 

Er det noe vi er stolt av, så er det at vi kjenner målgruppene våre godt. Vi vet akkurat hvor disse befinner seg, hvilke saker og fagstoff de interesserer seg i og hvordan vi skal nå ut til dem. Dette kommer deg til gode dersom du annonserer dine stillinger gjennom våre tjenester.

 

Bruk av teknologisider for å profilere ledige stillinger

Med profilerte stillinger øker vi synligheten av dine stillingsannonser for deg – der det er riktig at de er synlige. Dette er teknologi-nettstedene våre, som vi benytter til å nå ut til potensielle kandidater i de ulike bransjene: 

TU.no - Bygg og anlegg, energi, miljø, arealplanlegging og industri

Med 270 000 lesere og i overkant av 1 million sidevisninger i uken, har TU.no høyt potensial for å treffe den rette kandidaten for deg.

Digi.no - IT-utvikling og drift, systemarkitektur, sikkerhet og Business Intelligence

Med rundt 100 000–200 000 unike lesere ukentlig, og i overkant av 500 000 sidevisninger, er Digi.no Norges ledende plattform for publikasjoner rettet mot profesjonelle, ledere og beslutningstakere i IT-bransjen. Her har du altså mulighet til å nå ut til en av de største IKT-målgruppene på nett. 

Digi.no har i tillegg gjort en leserundersøkelse der det går frem at 2 av 3 av de besøkende jobber eller tar utdanning relatert til utvikling. Trenger du en utvikler kan derfor digi.no være veien å gå.

Veier24 - Samferdsel og infrastruktur

Gjennom Veier24 når vi bredt ut til de som jobber innenfor vei- og anleggsbransjen. Hver måned gir redaksjonen sine 40 000 leserne et helhetsbilde, med fokus på å dekke stort sett alle aspekter av bransjen.

InsideTelecom - Telekommunikasjon 

Med over 4 500 betalende abonnenter er InsideTelecom i dag Norges største abonnementsavis for telebransjen.

TU Jobb - Alle over og flere

På TU Jobb publiserer vi din stillingsannonse på vår egen jobbportal for ingeniører og IT-teknologer. Her når vi potensielle søkere i alle de ovennevnte bransjene og de fleste andre bransjene innenfor teknologi. For å vekke interesse hos de passive jobbsøkerne inkluderer vi annonsesynlighet via tekstlenker under relevante artikler på teknologinettstedene.Les også: Slik når vi de passive jobbsøkerne gjennom bruk av nisjenettsteder.

 

3. Employer Branding - kommersielle artikler

Gjennom employer branding bidrar vi med å bygge opp og styrke ditt selskaps rennommé i relevante kanaler. Dette er en effektiv måte å fremme din bedrift som en attraktiv arbeidsplass.

 

Native stillinger

Dette er kanskje et av de viktigste produktene for Employer Branding vi kan tilby deg. Native Stilling er en stillingsannonse skrevet som en innholdsartikkel, med et klart formål om å tiltrekke jobbsøkere både via artikkeltekst, og direkte via en Call-to-Action. Artikkelen publiseres på tu.no eller digi.no

Majoriteten av TU og Digi sine lesere er beslutningstakere eller interessert i ingeniør- og IT-bransjen. Dette gjør at sannsynligheten for at artikkelen treffer riktig kandidat er høy.

 

Les også: 5 grunner til at employer branding er avgjørende for din rekruttering.

 

4. Employer Branding -  Firmaprofil

Med en dedikert firmaprofil på TUJobb får du en skreddersydd profilside i vår rekrutteringsportal for ingeniører og teknologer.

Vi vet at konkurransen om de beste ingeniørene og teknologene er beinhard. De fleste arbeidstakere innenfor disse bransjene har det som regel veldig godt i jobbene sine. Vi hjelper derfor deg og din bedrift med å kommunisere til dem på en måte som er naturlig, i kanaler de allerede befinner seg i.

Med et moderne design, automatisk publisering av nye stillingsannonser og et språk som treffer, får du en unik presentasjon av bedriften din på en flate der den perfekte kandidaten bare venter på å vite mer om deg. Vi deler denne tjenesten inn i tre nivåer, les gjerne mer hva som er inkludert i de forskjellige nivåene her.

 

Les også: Disse tjenestene tilbyr TUJobb.

 

5. Vi forstår markedet 

I dagens jobbmarked sitter arbeidstakeren stadig mer i førersetet. Det vil derfor være en stor fordel å ha innsikt om markedet du vil nå ut til.

Dette er noe vi i TUJobb har lang erfaring med, og vi sitter på rikelig med innsikt om hvor, og hvordan, du skal treffe de du faktisk ønsker i din søkerbunke. Våre kunnskaper om din målgruppe gjør at vi kan hjelpe deg med å nå de der de befinner seg og samtidig treffe med saker og fagstoff de interesserer seg for. Majoriteten av dagens jobbsøkere er passive søkere og disse innsiktene er noe vi virkelig vet å bruke i jakten på dem.


New call-to-action

 

Karin Lima

Direktør TU Jobb, Teknisk Ukeblads stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere og andre informasjonsteknologer. Utdannet ingeniør med lang fartstid innen teknologi, markedsføring og reklame. Har jobbet i selskaper som Finn.no, Schibsted Classified Media og McCann.

Relaterte innlegg

Korona-pandemien: Dette er risikoene ved å permittere ansatte

Av | on 06, apr 2020 |   For avdelingslederen For HR-ansvarlig

Norge opplever permittering i stor skala i disse dager. Hvordan påvirker det rekrutteringsprosessen? Og hva er risikoen for at du mister noen av dine klokeste hoder permanent, selv om du permitterer d [...] Les mer ›

Korona-pandemien: 5 ting du bør vite som arbeidsgiver

Av | on 20, mar 2020 |   For avdelingslederen For HR-ansvarlig

Nye permitteringsregler, kutt i lønninger og kutt i arbeidsgiveravgift. Det er mye å sette seg inn i under denne ekstraordinære situasjonen. Her er fem ting du bør vite. Les mer ›

[Gjesteinnlegg] Rekrutteringsguiden del 1: Kravspesifikasjon – Hvor skal dere og hvordan kommer dere dit?

Av | on 22, jan 2020 |   For HR-ansvarlig

En gjennomtenkt og presis kravspesifikasjon er selve fundamentet for en vellykket rekruttering. Hvordan skal du kapre drømmekandidaten hvis du ikke vet hva det er du ønsker å få ut av rekrutteringen – [...] Les mer ›

Abonnér på oppdateringer fra bloggen

Abonner på bloggen her

employer branding CTA forside
Hva TUJobb kan gjøre for deg

Abonnér på oppdateringer fra bloggen