<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1513927631981990&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering av ingeniører og IT-teknologer.

Styrk bedriftens renommé som arbeidsgiver ved hjelp av employer branding.

Siste innlegg

5 podcaster om teknologi du bør abonnere på

Podcast er en fin kilde til ny kunnskap, om det så er i bilen, til eller fra jobb eller hvor det måtte falle deg inn. Dette gir deg som lytter muligheten til å velge nøyaktig det temaet eller fagområdet du vil høre på.

Podcast gif

Vi gir deg 5 podcaster om teknologi du bør abonnere på:


1) Teknisk Sett

Teknisk Sett er Teknisk Ukeblad sin helt egne podcast der teknologi er det sentrale tema. Vertene Jan Moberg og Odd Richard Valmot tar deg ukentlig gjennom temaer innenfor teknologi eller et interessant og relevant fagfelt.

Visjonen bak podcasten er at lytterne skal sitte igjen med innsikt rundt det fagfeltet, teknologien eller de industrielle trendene de selv jobber med. Vertene inviterer inn andre fagjournalister i Teknisk Ukeblad, eller fagpersoner som vet mye om tematikken som belyses i episodene.

Podcasten gir deg spisskompetanse og påfyll av ny relevant kunnskap ukentlig. Absolutt verdt å sjekke ut!

2) Teknologi. Av og for mennesker

I podcasten, Teknologi. Av og for mennesker, har du mulighet til å bli med Oslo Business Forum og Atea Norge ut på tur i deres møte med virksomheter, som jobber for å skape en smartere hverdag. Episodene gir innsikt i hvordan disse bedriftene bruker teknologi for å løse problemer på nye måter.

Dette vil absolutt være en interessant podcast for deg som selv kanskje driver en bedrift, og vil se etter hvordan dere kan utvikle bedriften til neste nivå, ved hjelp av smarte, teknologiske løsninger. La deg inspirere her.

3) Gartner ThinkCast

Denne podcasten setter deg i krysspunktet mellom business og teknologi, med innsikt fra toppeksperter om hvordan man bygger en mer vellykket organisasjon, team og karriere i den digitale tidsalderen vi befinner oss i. Verten er ingen andre enn, Scott L. Smith, en prisbelønt journalist som har intervjuet noen av de største navnene innen business, teknologi, politikk og sport.

Synes du kombinasjonen av toppeksperter og en prisbelønnet journalist, som virkelig vet å stille de gode spørsmålene, høres appellerende ut? Podcasten finner du her.


4) Behind The Tech with Kevin Scott

Behind The Tech inviterer lytteren til noe de selv kaller for, en “geek-out”. I podcasten deltar en rekke pionerer innenfor tech, personer som har vært med på å gjøre vår moderne verden mulig.


Er du en tech-entusiast? Bli med Microsofts Chief Technology Officer, Kevin Scott, bak kulissene i tech-verden, sammen med innovatører og pionerer. Podcasten går i dybden og finner ut hva som har inspirert til nyskapende teknologi som har påvirket utviklere og folks liv rundt om i verden. Klar for en real geek-out?5) Teknologimagasinet Aftenposten

Geir Amundsen og Per Kristian Bjørkeng diskuterer ukentlig hvordan teknologi endrer seg, hva det betyr for deg og kommer med nyttige anbefalinger.


Podcasten holder deg oppdatert på de siste trendene i en teknologisk verden som stadig er i bevegelse. Episodene er forholdsvis korte, og passer perfekt for deg som vil høre de siste trendene innen teknologi, også når du er på farten.


Vil du høre det nyeste om Apples nye strømmetjenester, de nye “brettemobilene” eller Google Home? Hold deg oppdatert her.

5 podcaster om tech

To bonus-podcaster:

Listen over gode podcaster om teknologi er lang, så vi gir deg like gjerne et par bonuser på slutten:

LØRN.TECH

Slik beskriver LØRN.TECH seg selv:

Vi i LØRN.TECH inviterer hele Norge til læringsdugnad for teknologi. Silvija Seres & venner skaper en ny norsk plattform for livslang læring. Dette gjør vi gjennom korte og konkrete podcastepisoder med noen av landets fremste innenfor de ulike teknologiene.”


Shifter

Shifter beskriver sin podcast på denne måten:

En podcast om innovasjon, startups og tech-gründere som deler sin innsikt. I Shifters podcast snakker vi med spennende teknologi-gründere som har interessante perspektiver på bransjene de utfordrer.”

 

New call-to-action

Karin Lima

Direktør TU Jobb, Teknisk Ukeblads stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere og andre informasjonsteknologer. Utdannet ingeniør med lang fartstid innen teknologi, markedsføring og reklame. Har jobbet i selskaper som Finn.no, Schibsted Classified Media og McCann.

Relaterte innlegg

Intervju: Bør du ansette mennesker eller roboter? Dette mener Telia Norge, Bouvet og ATEA

Av | on 08, jan 2020 |   For IT-sjefen For HR-ansvarlig

Det er delte meninger om hvorvidt roboter i fremtiden kommer til å overta mange av dagens arbeidsoppgaver eller ikke. Les mer ›

Intervju: Hvilke kvaliteter bør du se etter i morgendagens IT-kandidater? New Tech Lab DNB og EVRY gir deg svaret

Av | on 12, des 2019 |   For IT-sjefen

Det er stor kamp om de beste hodene innenfor IT, men hva er det egentlig som avgjør hvilke kandidater som kan hjelpe din bedrift inn i fremtiden? Vi har snakket med Direktør for New Tech Lab i DNB og [...] Les mer ›

For å nå de beste ingeniør-kandidatene må du kjenne målgruppen - det gjør vi i TU Jobb

Av | on 07, nov 2019 |   For IT-sjefen For HR-ansvarlig

Er du en av de avdelingslederne som stadig får lite relevante kandidater inn i søkerbunken din? Dette er en kjent problemstilling i rekrutteringsprosesser som du selv kan jobbe med og forbedre. Les mer ›

Abonnér på oppdateringer fra bloggen

Abonner på bloggen her

employer branding CTA forside
Hva TUJobb kan gjøre for deg

Abonnér på oppdateringer fra bloggen