<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1513927631981990&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering av ingeniører og IT-teknologer.
Styrk bedriftens renommé som arbeidsgiver ved hjelp av employer branding. 

Siste innlegg

Slik holder du deg oppdatert på rekrutteringstrendene

I et raskt skiftende marked kan det være mildt sagt utfordrende å henge med på alle nyheter, trender og moderniserte prosesser. For å unngå at det å holde seg oppdatert blir et tidssluk, har vi samlet noen måter som hjelper deg med å holde deg oppdatert uten at du behøver å lete aktivt etter nyheter selv.

Sitter du i de samme systemene du alltid har hatt eller finner du stadig nye og bedre veier? Uansett hva svaret på dette spørsmålet er, finnes det heldigvis enkle måter å holde seg oppdatert på nye trender for rekruttering og strategier for employer branding– så lenge du vet hvor du finner informasjonen.

Vi har samlet ulike måter for hvordan du kan lære og la deg inspirere, enten informasjonen kommer i videoformat, tekst eller lyd.

Slik holder du deg oppdatert på rekrutteringstrendene

4 måter for å holde deg oppdatert på rekrutteringstrendene

1) Abonner på nyhetsbrev

Det finnes mange gode nyhetsbrev å abonnere på for å lære om de nyeste trendene og måtene å gjøre ting på, følge med på utviklingen i markedet og la deg inspirere av andre. Ved å abonnere på nyhetsbrev behøver du aldri å aktivt oppdrive informasjon selv ettersom du får nyhetsbrevet sendt rett til din e-post regelmessig.

For å holde deg oppdatert på det siste innen HR anbefaler vi å abonnere på nyhetsbrevene fra HR Norge som tar for seg alt fra nyheter i arbeidsretten til personvern og rekruttering.

Et annet nyhetsbrev som kan være interessant å abonnere på kommer fra Forskning.no hvor du får norske og internasjonale forskningsnyheter. Her kan du velge å få nyhetsbrev fra ulike fagområder som samfunn, teknologi, kultur/humaniora og mer.

2) Les blogg

I likhet med nyhetsbrev finnes det også mange gode blogger for rekruttering som kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert. Mange av bloggene gir deg muligheten til å abonnere på nyhetsbrev slik at du får tilsendt de nyeste blogginnleggene eller de mest populære én gang i uken eller månedlig. Her er noen av bloggene vi anbefaler deg å følge med på:

  • LinkedIn Talent Blog – Serverer deg blant annet rekrutteringstrender for 2018, hvordan du tiltrekker din målgruppe, teknologi for rekruttering, massevis av statistikk og hvordan du tiltrekker og beholder de største talentene.

  • HR Norge, rekruttering – På sin blogg snakker HR Norge blant annet om hvordan du kan finne de største talentene, hvordan du best tar imot nye medarbeidere og gir deg gode rekrutteringstips.

Last ned intervju om employer branding her

3) Delta på webinarer

Fordelen med webinarer er at du kan melde deg opp og få tilsendt webinaret til din e-postadresse slik at du kan se på det når det passer deg best. Noen av webinarene du bør sjekke ut for nyheter innen rekruttering og HR er Recruiting webinars hvor du kan finne webinarer som omhandler alt fra hvordan du forener opplevelsen kandidater og ansatte har av selskapet til hvordan du finner de beste teknologiske verktøyene for rekruttering.

Med LinkedIn Talent solutions webinars får du tips og triks når det gjelder såkalte “best practices” og trender for rekruttering. Her kan du lære mer om hvordan du rekrutterer passive kandidater, hvorfor formål er en viktig del av selskapets merkevare og hvordan du får mest ut av LinkedIns rekrutteringsplattform.

4) Abonner på podcasts

Podcast gjør det enkelt å holde seg oppdatert mens du er på farten. Hør på den på vei til jobb, når du er ute og går tur eller når du tilbereder middagen. Noen av de beste podcastene for rekruttering er:

  • Recruiting future – En ukentlig podcast som er dedikert til innovasjon og fremtidsforskning innenfor rekruttering og HR.
  • HBR Ideacast – En ukentlig podcast med opinionsledere innen næringsliv og ledelse fra Harvard Business Review.
  • Roy Ripper Recruitment Live Lounge – En podcast hvor opinionsleder Roy Ripper inviterer noen av de mest vellykkede menneskene i rekrutteringsbransjen for å snakke om rekruttering.

New Call-to-action

Karin Lima

Direktør TU Jobb, Teknisk Ukeblads stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere og andre informasjonsteknologer. Utdannet ingeniør med lang fartstid innen teknologi, markedsføring og reklame. Har jobbet i selskaper som Finn.no, Schibsted Classified Media og McCann.

Relaterte innlegg

Slik har rekrutteringsmarkedet endret seg de siste 10 årene

Av | on 19, jun 2019 |   Rekrutteringstips

I løpet av de 10 siste årene har rekrutteringsbransjen endret seg raskt. Fra annonser i avisen til Google, har bransjen tatt steget for å gjøre seg mer tilgjengelig for jobbsøkerne. Men hvilke konkret [...] Les mer ›

5 ting du må ha med i en god stillingsannonse

Av | on 05, jun 2019 |   Rekrutteringstips Effektiv rekruttering

Skriver du en dårlig stillingsannonse vil du mest sannsynlig heller ikke få inn de beste kandidatene i søkerbunken. Det er gjerne i stillingsannonsen at de du ønsker å nå får førsteinntrykket av din b [...] Les mer ›

Driver du en liten bedrift? 5 tips til hvordan du når ut til relevante kandidater i sosiale medier

Av | on 29, mai 2019 |   Rekrutteringstips Employer branding

Visste du at 3 av 4 statlige virksomheter og 3 av 5 foretak i næringslivet bruker sosiale medier som hjelp til rekruttering? Bidrar du allerede til denne statistikken? Hvis ikke er dette en trend du b [...] Les mer ›

640x350_2

Abonnér på oppdateringer fra bloggen

Abonner på bloggen her

employer branding CTA forside
Hva TUJobb kan gjøre for deg

Abonnér på oppdateringer fra bloggen