<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1513927631981990&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekruttering av ingeniører og IT-teknologer.

Styrk bedriftens renommé som arbeidsgiver ved hjelp av employer branding.

Siste innlegg

8 norske IT-eksperter du må følge i sosiale medier

Trenger du litt påfyll fra noen av den norske IT-bransjens mest inspirerende mennesker? Her er 8 av dem som det virkelig er verdt å følge.

Mann som følger 8 inspirerende IT-eksperter


8 norske IT-eksperter du må følge i sosiale medier

  1. Magnus Revang er en tidligere prisvinner for utvikling av brukeropplevelse og anses som en opinionsleder innen kunstig intelligens og chatbots. Han rådgir større selskaper og regjeringer rundt om i verden om digital transformasjon, og det å omfavne ny teknologi og trender. Revang har tidligere operert under titlene utvikler, designer, konseptutvikler, rådgiver, analytiker og forsker. Følg ham her:
  1. Kjartan Slette hadde jobbet i musikkbransjen i 10 år, før han ifølge seg selv falt baklengs inn i teknologien. På bakgrunn av at verden blir stadig mer avhengig av data for å drive alt fra kunstig intelligens til markedsføring, startet han og en kollega teknologiselskapet Unacast. Sammen bygget de The Real World Graph. Følg ham her:

New call-to-action

 

  1. Isabelle Ringnes er gründer av TENK Norge – et tech-nettverk for kvinner. Nettverket har som mål å inspirere kvinner til å oppsøke utdannelse og jobber innenfor teknologi. Ringnes holder også foredrag om ledelse og kvinner i tech. The Nordic Web kåret henne i 2017 til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene innen nordisk teknologi. Følg henne her:

Se også Abelias liste over Norges 50 fremste teknologikvinner


  1. Gisle Hannemyr er en norsk forsker og universitetslektor ved forskningsgruppen for design av informasjonssystemer. Ikke nok med det, han er også gründer, forfatter og konsulent innen Internett-brukervennlighet og -design. Følg ham her:

  1. John Lervik er utdannet sivilingeniør og tok senere en doktorgrad fra fakultetet for informasjonsteknologi og elektronikk ved NTNU. Lervik gjorde seg fort kjent i bransjen ved å utvikle Transfer, Cxense og Fast Search, og er en av Norges mest suksessfulle gründere. Følg ham her:

  1. Hanne Tangen Nilsen har erfaring fra ulike lederstillinger innen IT, salg, marked og teknologi – alle hos Telenor. Siden 2011 har hun hatt stillingen Chief Security Officer. Det innebærer at hun har ansvar for sikkerhet, personvern og risikostyring for mobil, fastnett og Telenor Norges bredbåndsvirksomhet. Følg henne her:

  1. Espen Andersen er en norsk forsker og blogger innen fagområdene strategi og informasjonsteknologi. Han er ansatt som førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI i Oslo, der han foreleser om IT-ledelse, elektronisk forretningsdrift og elektroniske læremidler. Følg ham her: 

  1. Håvard Haukeland er administrerende direktør i det norske startup-selskapet Spacemaker AI. Selskapet har skapt verdens første kunstige intelligens løsning for eiendomsutvikling og arkitektur, der teknologien bidrar til å maksimere verdien på enhver tomt ved finne de smarteste måtene å plassere bygninger og tomter på. Følg ham her:

Artikkelen er originalt skrevet: 27.06.18. Artikkel oppdatert 07.11.18.

New call-to-action

Karin Lima

Direktør TU Jobb, Teknisk Ukeblads stillingstjeneste og jobbportal for ingeniører, utviklere og andre informasjonsteknologer. Utdannet ingeniør med lang fartstid innen teknologi, markedsføring og reklame. Har jobbet i selskaper som Finn.no, Schibsted Classified Media og McCann.

Relaterte innlegg

Intervju: Bør du ansette mennesker eller roboter? Dette mener Telia Norge, Bouvet og ATEA

Av | on 08, jan 2020 |   For IT-sjefen For HR-ansvarlig

Det er delte meninger om hvorvidt roboter i fremtiden kommer til å overta mange av dagens arbeidsoppgaver eller ikke. Les mer ›

Intervju: Hvilke kvaliteter bør du se etter i morgendagens IT-kandidater? New Tech Lab DNB og EVRY gir deg svaret

Av | on 12, des 2019 |   For IT-sjefen

Det er stor kamp om de beste hodene innenfor IT, men hva er det egentlig som avgjør hvilke kandidater som kan hjelpe din bedrift inn i fremtiden? Vi har snakket med Direktør for New Tech Lab i DNB og [...] Les mer ›

For å nå de beste ingeniør-kandidatene må du kjenne målgruppen - det gjør vi i TU Jobb

Av | on 07, nov 2019 |   For IT-sjefen For HR-ansvarlig

Er du en av de avdelingslederne som stadig får lite relevante kandidater inn i søkerbunken din? Dette er en kjent problemstilling i rekrutteringsprosesser som du selv kan jobbe med og forbedre. Les mer ›

Abonnér på oppdateringer fra bloggen

Abonner på bloggen her

employer branding CTA forside
Hva TUJobb kan gjøre for deg

Abonnér på oppdateringer fra bloggen